head_banner

Jiangsu Bohuan Conveyor Machinery Co., Ltd.: "Bohuan Conveyor" nyt projekt sat i prøveproduktion

Om morgenen den 29. august gik jeg ind i den 13.000 kvadratmeter store fabriksbygning i Jiangsu Bohuan Conveying Machinery Co., Ltd., der ligger i Hongxing Industrial Park, Xingqiao Town, Sheyang County, Yancheng City, Jiangsu-provinsen.Layoutet af produktionsudstyr af høj standard er rimeligt.Miljøbeskyttelsesfaciliteterne er pænt indrettet, og medarbejderne har fokus og travlt.

newsjiangs

"I begyndelsen af ​​august åbnede vores Bohuan Conveyor Machinery Co., Ltd. for prøveproduktion.På grund af virkningen af ​​epidemiens forebyggelse og kontrol afholdt vi ingen åbningsceremoni.Kapacitetsudnyttelsesgraden nåede 100 % før."Wu Jiangao, vicedirektør for virksomheden, fortalte forfatteren.Wu Jiangao fortalte også forfatteren, at Jiangsu Bohuan Conveying Machinery Co., Ltd. er produktionscentret for Jiangsu BOOTEC Engineering Co., Ltd. Siden etableringen i 2007 har BOOTEC fokuseret på at levere produktion og service af kedelaske og røggasflue asketransportsystemudstyr til affaldsforbrændingsindustrien, det er en professionel virksomhed i bundaske- og flyveaskehåndteringssystemet, der startede tidligere i husholdningsaffaldsforbrændingsindustrien.På nuværende tidspunkt har BOOTEC et professionelt F&U-center i Wuxi og to produktionsanlæg i byerne Xingqiao og Changdang, Sheyang, Yancheng.og BOOTEC er i den førende position på den nationale rangliste inden for energiproduktion til affaldsforbrænding.

newsjiangsu2

Ifølge Mr. Zhu Chenyin, formand for Jiangsu BOOTEC Engineering Co., Ltd., på grund af virksomhedens ekspansion inden for slam-, metallurgi- og fabrikslogistikindustrien, er fabrikkens produktionskapacitet langt fra at opfylde behovene for forretningsudvikling.I maj sidste år planlagde virksomheden at Xingqiao Town i amtet investerede 220 millioner yuan i det nye bohuan-transportudstyrsprojekt, herunder 65 millioner yuan i udstyrsinvestering, 110 acres nyerhvervet jord, et samlet byggeareal på 55.000 kvadratmeter. nybyggede standardværksteder og hjælpefaciliteter, og nyindkøbte produkter til sandblæsning.Der er mere end 120 sæt pay-off-systemer, nivelleringsmaskiner, laserblænde- og skæremaskiner, svejserobotter, elektriske svejsemaskiner, hydrauliske skæremaskiner, CNC skæremaskiner, CNC bukkemaskiner og bukkerobot mobile sprøjtekabiner.Efter at projektet er afsluttet, kan det producere 3.000 sæt transportudstyr om året.Det anslås, at det årlige faktureringssalg vil være 240 millioner yuan, og overskuddet og skat vil være 12 millioner yuan.

"Vores nye Bohuan transportudstyrsprojekt har tre store fordele.For det første er udstyret indenlandsk førende.Projektet er afstemt med kendte italienske mærkevarer, og produktionsudstyret har en høj grad af automatisering.For det andet er outputskalaen enorm.Efter at projektet er afsluttet, vil det blive den største produktionsbase for skrabetransportbånd i Kina;for det tredje anvendes produkterne i store projekter og virksomheder med gode markedsudsigter og høje økonomiske fordele.Siden den nye fabrik blev sat i produktion, er ordrerne steget, og markedsudsigterne er gode.”Når vi taler om fremtiden for Bohuan-transportudstyrsprojektet, sagde Zhu Chenyin, at anden fase af projektet er under design, og konstruktionen kan starte inden for dette år.


Indlægstid: 29. august 2021