head_banner

Pneumatisk transportsystem til affaldsforbrænding af flyveaske

1. Affaldsforbrændingskraftværker forvandler affald omkring os til skat
Med den fortsatte udvikling af videnskab og teknologi er teknologien til genbrug af affald hurtigt blevet fremmet.Affaldsforbrændingskraftværk – en stor videnskabelig opdagelse, der kan gøre det meste affald til skat.Lad os leve renere og sundere.Affaldsforbrændingskraftværker vil uundgåeligt producere flyveaske efter forbrænding.Hvis flyveasken ikke håndteres korrekt, vil det helt sikkert forårsage sekundær miljøforurening.

2. Analyse af udvælgelsen af ​​typer pneumatisk transport af affaldsforbrændingsflyveaske
Flyveaskegastransportsystemet skal transportere flyveaske-røggassen efter affaldsforbrænding til askelageret fra støvopsamlerens askebeholder efter rensning.Fordi flyveaske er giftig og skadelig, foreskriver den nationale miljøbeskyttelsesafdeling, at transporten af ​​flyveaske skal forsegles uden sekundær forurening.Derfor designer vi at bruge det pneumatiske transportsystem til at transportere flyveasken i stedet for det traditionelle mekaniske transportsystem.
Der er mange former for pneumatisk pulvertransport og lufttransport.Pneumatiske transportsystemer kan opdeles i typer: positivt tryktransport, det vil sige tryktransport, undertrykstransport og sugetransport og positivt og negativt tryk kombineret transport.

Hvordan skal vi vælge hvilket transportsystem der skal bruges til flyveasketransport?
Pneumatisk undertrykstransport:
Dette system bruger vindkraft, det vil sige luftvåben, til at transportere materialer fra ét sted til siloen.Den er velegnet til materialetransport med et stort akkumuleringsområde eller dyb opbevaring.Fodringsmetoden er enkel, men sammenlignet med trykfodringstypen med hensyn til transport er der visse begrænsninger på transportydelsen og transportafstanden.
Positiv og negativ tryk kombineret transport:
Dette system bruges ofte i mere komplekse processer i transportsystemet.Den pneumatiske transport af flyveaske, der er involveret i os, transporteres fra støvopsamleren til siloen, og processen er forholdsvis enkel.Ikke særligt specielle transportforhold.Det er mere bekvemt, energibesparende og forbrugsreducerende at bruge en simpel transportmetode, og det er mere rimeligt.
Pneumatisk overtrykstransport:
Systemet har moden teknologi, mange tekniske praksisser, høj transporteffektivitet og vil ikke blive påvirket af ændringer i transportforholdene.Den er velegnet til spredt transport fra ét sted til mange steder.
Velegnet til langdistancetransport med stor kapacitet.De er alle under positivt tryk, og materialerne udtømmes let fra udløbsporten.Placeringen af ​​luftlækagen kan let findes for rettidig behandling.
Fordi den støvede gas ikke passerer gennem indersiden af ​​ventilatoren, er sliddet på ventilatoren mindre, og levetiden er lang.
På baggrund af ovenstående introduktion handler det mere om egenskaberne ved flyveaske selv, samt kravene til transportforhold og transportvolumen.Derfor er det mere rimeligt at vælge pneumatisk overtrykstransport til flyveasketransport.

Oversigt over flyveaske pneumatisk transportsystem
I de senere år, til behandling af flyveaske i affaldsforbrændingskraftværker, har vi ofte brugt flyveaske lavtryks pneumatiske transportanordninger.Pneumatisk lavtrykstransport er en avanceret og effektiv teknologi, der bruger gasenergi til at transportere faste partikler og har en historie på mere end 100 år.I udviklingshistorien for pneumatisk lavtrykstransport, især i de seneste årtier, har lavtryks pneumatisk transportteknologi gjort hurtige fremskridt.Den pneumatiske lavtrykstransportanordning er generelt sammensat af en sender, en fødeventil, en udstødningsventil, en automatisk kontroldel og en transportrørledning.

Løsningen på problemet med flyveaske ved affaldsforbrænding vil effektivt forbedre de omkringliggende miljøproblemer, og er en stor foranstaltning, der gavner landet og befolkningen.
nyheder 3


Post tid: Mar-15-2023